Gizlilik Politikası | Forsgame E-Pin ve Oyun Ürünleri Satış Portalı WhatsApp Destek

Hızlı Kayıt


veya ile kayıt ol

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya ile giriş yap

0
pull-icon
ForsGame.com logo

Gizlilik Politikası

Anasayfa/Gizlilik Politikası

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KAPSAMINDA GİZLİLİK POLİTİKASI


Forsgame olarak özel hayatın gizliliğinin temeli olan kişisel verilerin korunmasını sadece mevzuata uyum sağlama kapsamında değerlendirmemekte, yaklaşımımızın temeline insana verdiğimiz değeri koymaktayız. Bu bilinçle hareket ederek kişisel verilerin güvenli bir şekilde saklanması ve hukuka aykırı olarak işlenmesinin önlenmesi için gerekli her türlü idari ve teknik önlemi almaktayız. Bu çerçevede, aşağıda internet sitemize ilişkin gizlilik politikasını bulabilirsiniz. 


1. İşlenen Kişisel Verileriniz


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") uyarınca, ilgili yerlerde detaylı açıklandığı üzere; kimlik, iletişim, finans, müşteri işlem, pazarlama, özlük, mesleki deneyim, işlem güvenliği kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatıyla Forsgame ("Forsgame") olarak tarafımızca aşağıda açıklanan kapsamda işlenmektedir. 


2. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları


Yukarıda açıklanmış olan kişisel verileriniz; 


• Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi: yapılacak olan online işlemlerden kaynaklı finans ve muhasebe süreçlerinin yürütülmesi

• Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi: alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri ve dava süreçlerinin tamamlanması, mahkemeler tarafından zorunlu olarak istenmesi

• İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi: gerektiği hallerde, verilmiş olan bilgiler doğrultusunda iletişime geçilmesi

• İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi: iş faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi ve gerçekleştirilen iş faaliyetlerinin denetiminin sağlanması

• İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik önerilerin Alınması ve Değerlendirilmesi: formlarda/anketlerde belirtilmiş olan analizlere ve önerilere göre alınması gereken aksiyonların belirlenmesi

• Mal/Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi: kişisel verilerin online ürün/hizmet satış süreçlerinde kullanılması

• Mal/Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi: sunulan geri bildirimlerle mal ve hizmetlere ilişkin destek hizmetlerinin yürütülmesi

• Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi: sunulan ürün ve hizmetler konusunda müşteri ilişkilerinin yönetilmesi, taleplerin karşılanması

• Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi: geri bildirimlere yönelik işlem ve aktivitelerin gerçekleştirilmesi

• Talep ve Şikayetlerin Takibi: gelen şikayet, talep, teşekkür ve öneri başvurularına cevap verilmesi

• Çalışan Adayı / Stajyer Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi: gönderilen özgeçmişler üzerinden ve gerekirse mülakata çağrılmak suretiyle değerlendirilerek seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi

• Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi: gönderilen ilk başvuruların kabul edilmesi, sınıflandırılması, ilgili departmanlarla paylaşılması süreçlerinin yürütülmesi

• İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi: iletilmiş olan iletişim kanalları üzerinden başvuru süreçleriyle ilgili iletişime geçilmesi

• İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması: insan kaynakları politikalarının planlanması ve icra edilmesi

• Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi: online üyelik, ürün/hizmet satışı, çalışan/stajyer adayının Şirket'te çalışması uygun görüldüğü takdirde imzalanacak sözleşme için ilgili süreçlerin yürütülmesi gibi sözleşme süreçlerinin yürütülmesi

• Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi: online işlemlerde işlem güvenliğinin sağlanması

• Denetim/Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi: online hareketlerin denetlenmesi, sunulan ürün ve hizmet sonucunun ve kalitesinin denetlenmesi ve gerekli önlemlerin alınması

• Firma/ürün/Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi: şirket firma/ürün/hizmetlere bağlılık süreçlerinin yürütmesi

• Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi: çeşitli uygulamalar vasıtasıyla yapılacak olan yatırımların belirlenmesi

• Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi: şirketimiz yönetim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi

• Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi: müşterilerimize doğru ürünün, zamanında ve en uygun fiyata ulaşmasını sağlayacak sürecin yürütülmesi

• Pazarlama Analiz çalışmalarının Yürütülmesi: web sitesi üzerinden yapılan tercihlerin, deneyimlerin, alışverişlerin analiz edilmesi, bu analizlere dayanarak pazarlama stratejilerinin oluşturulması

• Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi: ürün/hizmet satışı sırasında vermiş olduğunuz bilgilere dayanarak tarafınıza Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin yürütülmesi

• Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi: ürün/hizmet satışı sırasında vermiş olduğunuz bilgilere dayanarak tarafınıza ürün hizmet pazarlama süreçlerinin yürütülmesi

• Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi: mevzuat gereği bilgilerin verilmesi, yasal mercilerden gelen taleplerin karşılaması amaçları kapsamında işlenmektedir.


3. Kişisel Verilerinizin Aktarıldığı Kişiler ve Aktarılma Amaçları


Yukarıda belirtilmiş olan amaçların gerçekleştirilmesi kapsamında kişisel verileriniz aşağıdaki tablo uyarınca aktarılmaktadır: 


Aktarılan Kişi


Yurt içi ve Yurt dışı Tedarikçiler


Aktarma Amacı


depolama, saklama, işleme ve arşiv faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, online üyelik, satış süreçlerinin yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkilerinin yönetilmesi, talep/şikayetlerin/başvuru süreçlerinin yürütülmesi, ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi, hatalı tahsilatın iadesinin gerçekleştirilebilmesi, reklam/kampanya/promosyon süreçlerinin yönetilmesi, ürün/hizmet pazarlama süreçlerinin yürütülmesi, firma/ürün/hizmetlere bağlılık süreçlerinin yürütülmesi, kullanıcı deneyimlerine ilişkin çalışmaların gerçekleştirilmesi, çerez işleme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, lokasyon paylaşıldığında en yakın mağazanın gösterilmesi


Aktarılan Kişi


Yurt içi ve Yurt dışı Tedarikçiler/ Perakende Grup Şirketleri


Aktarma Amacı


Reklam/promosyon/pazarlama faaliyetleri için ticari iletişim faaliyetlerinde bulunulması(açık rıza verilmesi halinde)


Aktarılan Kişi


Perakende Grup Şirketleri/ İş Ortakları


Aktarma Amacı


Siparişlerin ilgili perakende grup şirketleri ile paylaşılması ve ürün ve hizmet tedarikinin sağlanması, ortak projelerin yürütülmesi


Aktarılan Kişi


Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları


Aktarma Amacı


Mevzuat, düzenleyici ve denetleyici faaliyetler kapsamında kanuna uygun taleplerin yerine getirilmesi, alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri ve dava süreçlerinin yürütülmesi ve sonuçlandırılması, mahkemelerden talep edilmesi

Anlaşmalı Hukuk Firması Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerine ve davalara hazırlık yapılması, söz konusu süreçlerin tamamlanması


4. Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi


Kişisel Verileriniz; web sitemiz/mobil uygulamamız aracılığıyla elektronik ortamda toplanmaktadır. 


5. Kişisel Verilerinizin İşlenmesi İçin Dayanılan Hukuki Sebepler


Kişisel verileriniz aşağıdaki hukuki sebeplere dayanarak işlenmektedir:


• Kanunlarda açıkça öngörülmesi halinde işlemekteyiz: 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi başta olmak üzere ilgili mevzuatın veri işlemeyi gerekli ve zorunlu kılması halinde verileriniz işlenebilmektedir.

• Tarafınızın temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, şirketimizin meşru menfaatleri için zorunlu olduğu için işlemekteyiz: yukarıda belirtilmiş olan kişisel veri işleme amaçlarının bir kısmının yerine getirilmesi için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olduğu için işlemekteyiz: kişisel veri işleme amaçlarından alternatif uyuşmazlık çözümleri veya mahkeme süreçlerinde ispat için kişisel verinin kullanılması gibi bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlenmesinin gerekli olduğu veri işleme faaliyetleri için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Bir hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi için zorunlu olduğu için işlemekteyiz: ikincil mevzuat, düzenleyici ve denetleyici faaliyetler kapsamında mevzuata uygun taleplerin yerine getirilmesi, alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri ve dava süreçlerinin yürütülmesi ve sonuçlandırılması, mahkemelerden talep edilmesi gibi veri işleme amaçları için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesi gerekli olduğu için işlemekteyiz: üyelik sözleşmesinin kurulması, üyelik bilgilerinizle online satış işlemlerinin tamamlanması gibi sözleşmenin kurulması veya ifası için gerekli kişisel veri işleme faaliyetleri için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Açık rızanız olması halinde işlemekteyiz: Kimlik(Ad-soyad, cinsiyet) İletişim (Cep telefonu, e-posta adresi) Müşteri İşlem (sipariş, sepet bilgileri) Pazarlama (alışveriş geçmişi bilgileri, anket, çerez kayıtları, kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgiler) kişisel verilerinizi KVK açık rıza metninde daha kapsamlı belirtildiği şekilde, ürün/hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi,  şirket faaliyetleri kapsamında genel veya kişiselleştirilmiş kampanya, indirim, promosyon ve reklamların oluşturulması, hedefleme, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz uygulamalarının gerçekleştirilmesi, online ortamlarda pop-up gösterimleri, kişiye özel gösterim ve tekliflerin sunulması, online ekranların özelleştirilmesi uygulamalarının gerçekleştirilmesi, reklam ve pazarlama/iletişim faaliyetleri kapsamında bildirimlerin sunumu amacıyla;  Kimlik(Ad-soyad) İletişim (Cep telefonu, e-posta adresi) kişisel verilerinizi ürün ve hizmetlerle ilgili müşteri memnuniyetine ve bağlılık süreçlerine yönelik anketlerin yapılması, promosyon, kampanya, avantaj, indirim, yarışma, davet, çekiliş, aktivite ve etkinlikler hakkında bilgilendirilme, reklam ve pazarlama yapılması için iletişim bilgileri vasıtasıyla ticari ileti gönderilmesi dahil olmak üzere ticari iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla işlenebilmektedir.


6. Veri Güvenliğiniz İçin Alınan Tedbirler ve Benimsenen Prensipler


6.1. Güvenlik Tedbirleri


Forsgame olarak web sitemiz/mobil uygulamamız aracılığıyla elde ettiğimiz kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini engellemek, kişisel verilerinize hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek ve kişisel verilerin muhafazasını sağlamak için her türlü gizlilik ve güvenlik çözümünü desteklemekteyiz. Verilerinizin korunmasına yönelik bu çözümlerin hayata için gerekli her türlü idari ve teknik tedbirler Şirketimiz tarafından hassasiyet içinde yerine getirilmektedir.


6.1.a. İdari Tedbirler


Forsgame olarak kişisel verilerinizin hukuka uygun işlenmesi ve korunması için personellerimize gerekli eğitimleri vermekte ve Kanuna uyum düzeyini ölçümlemek için düzenli olarak çalışanlarını denetlemekteyiz. Personelimizin Kanuna göstermiş olduğu uyum ve özeni, personelimizin performans değerlendirmesinde bir kriter olarak benimsemekteyiz.

Şirket içinde bu tedbirler alınmakla birlikte kişisel verilerinizi hukuka uygun olarak paylaşmış olduğumuz tedarikçi ve iş ortaklarımız ile gizlilik sözleşmeleri ve taahhütnameler imzalayarak veri güvenliğinizi sağlamakta, paydaşlarımızın da kişisel verileriniz için yeterli hassasiyeti göstermesini temin etmekteyiz.


Bu eğitim, denetim ve önlemlerin yanı sıra kişisel verileriniz hakkında bir ihlal gerçekleşmesi durumunda bu ihlalin giderilmesi için müdahale planları oluşturulmuş ve Şirket olarak Kurul ile birlikte çalışarak ihlalin giderilmesi için gerekli hazırlıklar yapılmıştır.


6.1.b. Teknik Tedbirler


Türkiye'nin önde gelen firmalarından biri olarak muhatap olduğumuz geniş müşteri kitlesinin kişisel verilerini korumak için bilgi teknolojileri ve veri güvenliğine ayrı bir önem göstermekteyiz. Bu nedenle Forsgame olarak bu alanda deneyimli ve sertifikalı personel istihdamına öncelik vermekteyiz.

Ayrıca veri güvenliğinin sağlanması ve verilerinize hukuka aykırı erişilmesinin engellenmesi için uluslararası standartlara uygun güvenlik tedbirleri ile donatılmış bir bilişim altyapısı kurulmuştur. Bu altyapı üzerine kurulan sistemin sorunsuz işlemesi için sürekli olarak içeriden denetlenmektedir.


Web sitemiz/mobil uygulamamız ile topladığımız verilerinizin işlendiği ve saklandığı bilişim altyapımızda şifreleme, yetki matrisi, uygulama ve ağ güvenliği, veri maskeleme, güvenlik duvarları, yedekleme, anahtar yönetimi ve güncel anti-virüs sistemleri gibi Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından verilen teknik tedbirlere riayet edilmektedir.

Ayrıca bilişim altyapımıza yönelik saldırıların önlenmesi için saldırı tespit ve önleme sistemleri kurulmuş olmakla birlikte düzenli olarak risk analizi, veri sınıflandırması, zaafiyet taramaları ve sızma testleri uygulanarak sistemin güvenliği kontrol edilmektedir. Tüm bu işlemlerin yapılabilmesi için kişisel verilerinize verdiğimiz önemin gereği olarak uluslararası standartlara uygun yazılım programları ve desteği de alınmaktadır.


Son olarak web sitemizde/mobil uygulamamızda yapılan alışverişlerde asla kart bilgisi saklanmadığını, ödemelerde PCI DSS'in (Payment Card Industry Data Security Standard/ödeme Kartları Endüstrisi Veri Güvenliği Standartları) gerektirdiği şartlara uygun hareket edildiğini, bilişim sistemimizin yönetiminde Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından belirlenen tüm teknik tedbirlere ve ISO 27001 standartlarına riayet edildiğini bildirmekten büyük bir memnuniyet duymaktayız.


6.2.Benimsenen Prensipler


Forsgame olarak;


• kişisel verilerinizin işlenmesinde verilerinizin niteliğinin gerektirdiği hassaslıkta güvenlik önlemlerini almayı, verilerinizin korunması için en az Şirket'in kendi bilgilerini korumasında göstermiş olduğu özeni göstermeyi, 

• rızanızın gerekli olduğu durumlarda kişisel verilerinizi rızanız dışında işlememeyi ve paylaşmamayı, 

• web sitemizde/mobil uygulamamızda sınırlı ve yalnızca gerekli olan verileri toplamayı, bu kapsamda Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından karar verilen veri minimizasyonu ilkesine uygun hareket etmeyi,

• kişisel verilerinizin doğru ve güncel olmasına önem göstermeyi, 

• elde edilen tüm kişisel verilerinizin işlenmesi ve aktarılması hakkında sizin şeffaf şekilde bilgilendirilmenizi esas almayı, 

• talebiniz halinde sizi bu şeffaflık ilkesi uyarınca bilgilendirmeyi 

• ve kişisel verilerin korunması hakkındaki tüm yasal mevzuata uyum gösterme konusunda hassasiyet göstermeyi prensip  edindiğimizi belirtmek isteriz.


Forsgamen olarak işbu Gizlilik Politikası'nda belirtilen güvenlik tedbirlerinin ve benimsenen ilkelerin web sitemiz/mobil uygulamamızda geçerli olduğunu belirtmek isteriz. İnternet sitemiz üzerinden başka sitelere veya uygulamalara yönlendirme yapılması durumunda, söz konusu site ve uygulamalardan Forsgamen'in sorumlu olmayacağını bildirir, bu nedenle sitemiz/mobil uygulamamızdan yapılacak bu gibi yönlendirmelere karşı dikkatli olmanızı rica ederiz.


7. Veri Sorumlusuna Başvuru Hakkınız


Kanun'un 11. maddesi hükümleri uyarınca kişisel verilerinize ilişkin olarak aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz:


• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

• Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

• Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.


Yukarıda belirtilen haklarınıza yönelik taleplerinizi web sitemizde bulunan "KVKK Kapsamında Başvuru Formuna İlişkin Bilgilendirme" metnini okuyarak, metin içinde belirtilmiş olan yollardan biri aracılığıyla iletebilirsiniz.


Başvurunuz, Forsgame tarafından incelenecek ve KVK Kanunu ve Tebliğ hükümleri kapsamında başvurunuzun tarafımıza ulaştığı tarihten itibaren otuz gün içerisinde yanıtlandırılacak, yanıt yazılı olarak veya elektronik ortamda tarafınıza iletilecektir. Yapılan başvurular kapsamında, Forsgame kural olarak herhangi bir ücret talep etmemekle birlikte, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi durumunda Kurul tarafından belirlenen ücretler alınabilecektir.


ÇEREZ AYDINLATMA METNİ


VERİ SORUMLUSU


Forsgame  olarak bir yandan çevrimiçi deneyiminizi geliştirmemize yardımcı olacak bilgileri toplarken diğer yandan web sitemizi ("www.forsgame.com") ziyaret eden sizlerin özel hayatın gizliliği konusundaki hassasiyetlerine büyük değer vermekteyiz. 


Çerez Aydınlatma Metni ile tarafınızı çerezler konusunda bilgilendirmeyi amaçlamaktayız. Bu Çerez Aydınlatma Metni web sitemizde kullanılan farklı çerez türlerini ve bunları nasıl kontrol edebileceğinize ilişkin açıklamaları içermektedir.


Çerez küçük bir text dosyasıdır ve web sitemizin tarayıcınıza gönderebileceği belirli miktarda veri tutmaktadır. Daha sonra bilgisayarınızın sabit diskinde saklanabilmekte ve web sunucumuz tarafından erişilebilmektedir. Bu çerezler daha sonra tarafımızca alınabilmekte ve çerezler vasıtasıyla web sayfalarımız ve hizmetlerimiz düzenlenebilmektedir. Çerez Aydınlatma Metni’nde; çerezleri, pikselleri, web işaretlerini ve gifleri içeren tüm teknolojileri çerezler olarak adlandırmaktayız.


Web sitemizi kullanarak, bu Çerez Aydınlatma Metni’nde belirtilen çerezlerin ve diğer teknolojilerin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Çerez ayarlarına ilişkin değişiklikleri tarayıcı ayarlarınızdan yapabilirsiniz. Çerezlerin kullanılmasını istemezseniz, ziyaret deneyiminizi daha verimli hale getiren birçok özelliğe erişiminiz olmayacak ve bazı hizmetlerimiz düzgün çalışmayacaktır. Çerezlerin kullanılmasının istenmemesine ilişkin ayrıntılı bilgiyi son kısmında bulabilirsiniz.


Forsgamen olarak web sitemizde kullanılan çerezlere yeni çerezler ekleyebilir, kullanmaktan vazgeçebilir veya değiştirebiliriz. Çerez Aydınlatma Metnini dilediğimiz zaman tek taraflı değiştirebilme hakkımızın olduğunu belirtmek isteriz.


KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ


Kişisel verileriniz elektronik ortamda çerezler yoluyla toplanmakta olup söz konusu kişisel verileri Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesine uygun olarak, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, Şirketimizin meşru menfaatleri için işlenmektedir. Ayrıca kimlik(ad-soyad, cinsiyet), iletişim (cep telefonu, e-posta adresi), pazarlama (alışveriş geçmişi bilgileri, anket, çerez kayıtları, kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgiler) kişisel verileriniz genel ve kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar ve promosyonlar ve reklamların oluşturulması, ürün/hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi, hedefleme, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Forsgame'e ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetleri kapsamında bildirimler, pop-up gösterimleri, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi uygulamalarının gerçekleştirilmesi, grup şirketleri ile paylaşılan verilerin Forsgame tarafından güncellenmesi ve zenginleştirilmesi amaçlarıyla vermeniz halinde açık rızanıza dayanarak işlenmektedir.


KİŞİSEL VERİLERİN HANGİ AMAÇLA İŞLENECEĞİ


Çerezler, web sitemizde gezinmenizi ve belirli özellikleri kullanmanızı sağlamak, web sitesi deneyimimizi geliştirmek veya diğer istatistik verilerini toplamak, yaptığınız seçimleri (dil tercihi, ülke konumu veya diğer çevrimiçi ayarlar gibi) hatırlamak ve seçtiğiniz kişiselleştirilmiş veya geliştirilmiş özellikleri sağlamak, sitemizi daha kolay kullanılabilir bir hale dönüştürmek, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve web sitemizi sizin gereksinim ve ilgi alanlarınıza daha iyi uyarlamak, sizinle ve ilgi alanlarınızla daha ilgili reklamlar sunmak, bir reklamı görme sayısını sınırlamak, reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek ve size web sitemizde ve çevrimiçi hizmetlerimizde ve üçüncü tarafların web sitelerinde ve çevrimiçi hizmetlerinde ilgili hedefe yönelik reklamlar sunmak, profillendirme çalışmalarında bulunmak amaçları için işlenir.


Gerekli çerezler


Gerekli çerezler, sayfa gezintisi ve web sitesinin güvenli alanlarına erişim gibi temel işlevleri etkinleştirerek bir web sitesini kullanılabilir hale getirmeye yardımcı olur. Web sitesi bu çerezler olmadan düzgün çalışamaz. Bunlar genellikle tarafınızca yapılan ve hizmet talebi anlamına gelen eylemlere yanıt olarak yerleştirilir. Bu çerezler sizi kişisel olarak tanımlayabilecek herhangi bir bilgi saklamamaktadır.


Çerez Adı


Google Analytics


Kullanım Amacı


Google Analytics, ziyaretçilerin web sitelerinde ve uygulamalarında neler yaptığını web sitesi ve uygulama sahiplerinin anlamasına yardımcı olan, Google’ın ücretsiz analiz aracıdır. Bu araç, ziyaretçilerin kimliklerini tespit etmeden bilgi toplamak ve site kullanım istatistiklerini Google'a bildirmek için bir dizi çerez kullanabilir. Bir kullanıcı web sayfaları arasında gezinirken Google Analytics, bir kullanıcının gördüğü sayfayı örneğin sayfanın URL'si gibi bilgileri kaydetmek için web sitesi sahiplerine JavaScript etiketleri sağlar. Google Analytics JavaScript kitaplıkları, bir kullanıcının web sitesiyle önceki sayfalarda neler yaptığını hangi etkileşimlerde bulunduğunu "hatırlamak" için HTTP Çerezlerini kullanır. Google Analytics tarafından kullanılan ana çerez "_ga" çerezidir.


Google Analytics tarafından Google mülklerinde toplanan veriler, site kullanım istatistiklerini raporlamaya ek olarak, yukarıda açıklanan reklam çerezlerinden bazılarıyla birlikte Google mülklerinde (Google Arama gibi) ve web genelinde size daha alakalı reklamlar göstermeye yardımcı olmak ve gösterdiğimiz reklamlarla etkileşimleri ölçmek için de kullanılabilir.


Analytics çerezleri ve gizlilik bilgileri hakkında daha fazla bilgi için şu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

https://policies.google.com/technologies/types?hl=tr


Kullanım Süresi


Kalıcı çerezler, Oturum çerezleri


Çerez Adı


Google Ads


Kullanım Amacı


Google Ads, çerezler ziyaret ettiğiniz web sitesi tarafından tarayıcınıza gönderilen küçük bir metin parçasıdır. Bu, web sitesinin ziyaretinizle ilgili bilgileri (örneğin, tercih ettiğiniz dil ve diğer ayarlar) hatırlamasına yardımcı olur. Yani bir sonraki ziyaretinizde kolaylık sağlayabilir ve siteyi daha kullanışlı hale getirebilir. Çerezler pek çok amaçla kullanılır. Örneğin, bunları güvenli arama tercihlerinizi hatırlamak, size daha alakalı reklamlar göstermek, bir sayfaya kaç ziyaretçi geldiğini belirlemek, hizmetlerimize kaydolmanıza yardımcı olmak, verilerinizi korumak veya reklam ayarlarınızı hatırlamak için kullanırız. Google tarafından kullanılan çerez türlerinin bir listesini görebilmek için linke tıklayıp ziyaret edebilirsiniz.


https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=tr


Kullanım Süresi


Kalıcı çerezler, Oturum çerezleri


İşlevsel Çerezler


Bu çerezler size sitemizde önceki ziyaret ve seçimlerinize dayanarak web sitemizin daha zengin işlevsellik ve kişiselleştirme sunmasına olanak sağlar. İşlevsel çerezler, web sitemizde yaptığınız seçimlerin (kullanıcı adınız, diliniz veya bulunduğunuz bölge gibi) hatırlanmasına ve gelişmiş, daha kişisel kullanımlar sunmasına olanak tanır. Örneğin, bu çerezler metin boyutu, yazı tipleri ve web sayfalarımızın özelleştirebileceğiniz diğer bölümlerinde yaptığınız değişiklikleri hatırlamak için kullanılabilir.


Hedefleme ve Tanıtım Çerezleri


Bu çerezleri, sizinle ve ilgi alanlarınızla daha alakalı reklamlar sunmak için kullanırız. Ayrıca, bir reklamı görme sayısını sınırlamak ve reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek için de kullanılmaktadır. Bu çerezler, web sitemizi ziyaret ettiğinizi ve bu bilgileri üçüncü taraf web sitelerini ziyaret ettiğinizde ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için reklamları uyarlamak amacıyla kullandığınızı hatırlar. Bu çerezler iş ortaklarımız tarafından web sitemiz üzerinden yerleştirilebilir. Bunlar söz konusu şirketler tarafından ilgi alanlarınızın bir profilini oluşturmak ve size diğer sitelerdeki ilgili reklamları sunmak amacıyla kullanılabilir ve paylaşılabilir.


Üçüncü-Şahıs Çerezleri


Forsgame reklâmlarının iş ortaklarımız kendi alanlarında size sunabilmeleri için web sitemizi ziyaret ettiğinizde bizim adımıza sizin cihazınıza çerezler de yerleştirebilecek bir dizi iş ortağıyla çalışıyoruz. Bu çerezleri kabul etmek isteyip istemediğinize karar verebilmeniz için bu çerezleri kullanılmadan önce belirlemek ve tanıtmak için çaba gösteriyoruz.


Çerez Adı


Facebook


Kullanım Amacı


Çerezler; içerikleri kişiselleştirme, reklamları özelleştirme, reklam sonuçlarını ölçme, daha güvenli bir deneyim sağlama gibi yollarla Facebook Ürünlerini sunmamıza, korumamıza ve geliştirmemize yardımcı olur. Facebook Ürünlerinde yaptığımız geliştirme ve güncellemelere paralel olarak, kullandığımız çerezleri de zaman zaman değiştirebiliriz ancak her zaman aşağıdaki amaçlar için kullanırız:


• Hesabınızı doğrulamak ve hesabınıza giriş yaptığınızı belirlemek için çerezleri kullanırız. Bu şekilde Facebook Ürünlerine erişmenizi kolaylaştırabilir ve size uygun deneyim ve özellikleri sunabiliriz.

• Hesabınızı, verilerinizi ve Facebook ürünlerini güvende ve emniyette tutmak için çerezleri kullanırız.

• İşletmelerin ve diğer kuruluşların sağladıkları ürünlerle, hizmetlerle ya da ilişkili oldukları amaçlarla ilgilenebilecek kişilere, bu işletme ve kuruluşların reklamlarını göstermek ve tavsiyelerde bulunmak için çerezleri kullanırız.

• Facebook ürünlerini sağlamamıza yardım eden işlevleri çalıştırabilmek için çerezleri kullanırız.

• Size mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çerezleri kullanırız.

• İnsanların Facebook ürünlerini nasıl kullandığını daha iyi anlayıp bu hizmetleri geliştirmek için çerezleri kullanırız.


Facebook Pixel kullanımı hakkında daha fazla bilgi için, şu adresi ziyaret edebilirsiniz:


https://www.facebook.com/about/privacy


Kullanım Süresi


Kalıcı çerezler, Oturum çerezleri


Çerez Adı


Gemius Prism


Kullanım Amacı


Gemius, çerezleri ziyaretçilerin web sitelerindeki etkinliği ve gösterilen reklamlarla etkileşimi (ör. görüntülenme sayısı (hits), izlenen web sitesinde geçirilen süre, kullanılan cihazın teknik verileri (ekran çözünürlüğü, işletim sistemi) veya bir IP numarası) bilgilerini depolar. İnternetteki faaliyetler ile ilgili bu bilgiler istatistiksel amaçlar ve başka hizmetler sağlamak amacıyla için düzenlenir. Bu istatistikler sağlanırken kişisel veriler paylaşılmaz. İlgili çerez verileri firmanın rızası dışında hiçbir retatgeting ya da medya satın alımında kullanılmaz. İlgili analytics verileri şirkete aittir. Tıklamalar veya reklam emisyonları hakkındaki bilgiler, kullanıcılar tarafından görüntülenen içerikler ihtiyaca göre optimizasyon için kullanılabilir. gemiusPrism kodları asenkron kodlardır, sitenizde yavaşlamaya sepet olmaz.


Gemius çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz:


https://www.gemius.com/cookie-policy.html


Kullanım Süresi


Kalıcı çerezler, Oturum çerezleri


ÇEREZLERİN KULLANILMASININ ENGELLENMESİ


Aşağıda farklı internet tarayıcıları üzerinden çerezlerin kullanılmasını engellemek için hangi adımların izlenmesi gerektiğine ilişkin bilgiler yer almaktadır.


• Internet Explorer


1. Masaüstünü açın ve görev çubuğunda Internet Explorer simgesine dokunun veya tıklayın.

2. Araçlar düğmesine ve İnternet seçeneklerine dokunun veya tıklayın.

3. Gizlilik sekmesine dokunun veya tıklayın, ardından tüm tanımlama bilgilerini engellemek için Ayarların altında bulunan kaydırıcıyı yukarıya hareket ettirin ve Tamam düğmesine dokunun veya tıklayın.


• Microsoft Edge


1. Microsoft Edge tarayıcınızın sağ üst köşesinden üç nokta işareti olan bölüme tıklayın ve Ayarlar bölümüne gelin.

2. Karşınıza gelen yeni pencereden Temizlenecek Öğeleri Seç dedikten sonra karşınıza gelen pencereden temizlemek istediğiniz bölümleri seçin.

3. Burada birçok bölüm bulunmaktadır. İstediğinizi seçerek temizleme işlemine başlayabilirsiniz.


• Google Chrome


1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.

2. Sağ üstte Diğer Ayarları tıklayın.

3. Altta Gelişmişi tıklayın.

4. Gizlilik ve güvenliğin altında İçerik ayarlarını tıklayın.

5. Çerezleri tıklayın.

6. Tüm çerezler ve site verileri'nin altında Web Sitesi'nin adını arayın.

7. Sitenin sağındaki Kaldır simgesini tıklayın.


• Mozilla Firefox


1. Firefox Menü düğmesine tıklayın ve Seçenekleri seçin.

2. Gizlilik ve Güvenlik panelini seçin ve Geçmiş bölümüne gidin.

3. Firefox ayarını geçmiş için özel ayarları kullansın olarak değiştirin.

4. Çerezleri göster düğmesine tıklayın. Çerezler penceresi görünecektir.

5. Arama alanına, çerezlerini silmek istediğiniz sitenin adını yazın. Aramanızla eşleşen çerezler görüntülenecektir.

6. Silmek istediğiniz çerez(ler)i seçip Seçilenleri sil düğmesine tıklayın.

7. Kapat düğmesine tıklayarak Çerezler penceresini kapatın. Sonra da about preferences sayfasını kapatın.


• Safari


1. Safari > Tercihleri seçin.

2. Gizlilik öğesini tıklayın.

3. Web Sitesi Verilerini tıklayın.

4. Bir veya daha fazla web sitesi seçin ve sonra Sil veya Tümünü Sil'e tıklayın.


Diğer ana web tarayıcılarında bu işlemin nasıl yapılacağı hakkında daha fazla bilgiyi https://www.esb.org.tr/cerez-bellek veya https://www.aboutcookies.org adresinde bulabilirsiniz.


Ziyaret ettiğiniz web sitelerinin geride bıraktığı tüm çerezli üçüncü parti yazılımlar aracılığıyla da silebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılarda yaygın kullanılan bazı tarayıcılarda çerezlerin nasıl yönetileceğini (ve devre dışı bırakılacağı) hakkında detaylı bilgi bulunmaktadır:


Chrome Tarayıcı: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=tr

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/tr/products/firefox/protect-your-privacy/cookies

Safari: https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUMASI KANUNU UYARINCA HAKLARINIZ


Kanun'un 11. maddesi hükümleri uyarınca kişisel verilerinize ilişki olarak aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz;


• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

• Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

• Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.


Yukarıda belirtilen haklarınıza yönelik taleplerinizi, sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresiniz aracılığıyla [email protected] e-posta adresine, sistemimizde kayıtlı olmasından bağımsız olarak mobil imza/e-imza kullanarak [email protected] e-posta adresine e-posta yoluyla iletebilirsiniz.


Başvurunuz, Forsgame tarafından incelenecek ve KVK Kanunu ve Tebliğ hükümleri kapsamında başvurunuzun tarafımıza ulaştığı tarihten itibaren otuz gün içerisinde yanıtlandırılacak, yanıt yazılı olarak veya elektronik ortamda tarafınıza iletilecektir. Yapılan başvurular kapsamında, Forsgame kural olarak herhangi bir ücret talep etmemekle birlikte, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi durumunda Kurul tarafından belirlenen ücretler alınabilecektir.

Hızlı Teslimat

7 gün 24 saat alış ve satış işlemleriniz anında gerçekleştirilir.

Güvenli Alışveriş

3D ve SSL güvencesiyle dilediğiniz ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyat

İndirimli ve en uygun fiyatlarla alışverişin keyfini sizde çıkarın.

Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimize kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.