Valorant | Forsgame E-Pin ve Oyun Ürünleri Satış Portalı WhatsApp Destek
Sepetim
Valorant
Valorant

Valorant

Oyun

07.06.2021 19:59

Valorant, daha önce League of Legends'ı geliştiren Riot Games tarafından geliştirildi ve yayınlandı. Geliştirme, araştırma ve geliştirme bölümü bünyesinde 2014 yılında başlamıştır. Diğer Riot geliştiricileri ile potansiyel oyunlar düşünülürken Joe Ziegler (Valorant oyun yönetmeni), Valorant ile ilgili ilk fikri ortaya atar. David Nottingham, Valorant'ın yaratıcı direktörüdür. Trevor Romleski, League of Legends'ta eski tasarımcı ve Salvatore Garozzo, eski profesyonel oyuncu ve harita tasarımcısı, Valorant için çalıştılar. Half-Life 2 ve Team Fortress 2 için sanat ve karakter tasarımcısı olan eski Valve geliştiricisi Moby Francke ise sanat yönetmenidir.

Valorant, geliştirme ekibinin oyun ve optimizasyonlara odaklanmasına olanak tanıyan Unreal Engine 4 kullanılarak oluşturuldu.[7] Minimum donanım gereksinimlerinde saniyede 30 kareye ulaşmak için, daha önce Gears of War 4 üzerinde çalışan Marcus Reid liderliğindeki mühendislik ekibinin, motorun mobil oluşturucusunu kullanarak oluşturucuyu düzenlemek gibi motorda birkaç değişiklik yapması gerekiyordu. Savaş dışı durumlarda karakter animasyonlarını devre dışı bırakarak ve isabet kaydı sürecinde gereksiz değerlendirmeleri kaldırarak sunucu performansını optimize ettiler.

Geliştirme sırasında, Riot Games, oyuncularının en az %70'i için 35 milisaniyeden daha az bir ping için çalışma sözü verdi.[8] Bunu başarmak için Riot, dünyadaki büyük şehirlerin çoğunda veya yakınında sunucular vadetti ve bu sunuculara özel bağlantılar kurmak için internet servis sağlayıcılarıyla birlikte çalıştı. COVID-19 salgını sırasında internet trafiğindeki artış nedeniyle, Riot bağlantıları optimize etmekte ve vadedilen seviyelere ping atmakta sorun yaşadı.

  • Hızlı Teslimat

    7 gün 24 saat alış ve satış işlemleriniz anında gerçekleştirilir.

  • Güvenli Alışveriş

    3D ve SSL güvencesiyle dilediğiniz ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

  • Uygun Fiyat

    İndirimli ve en uygun fiyatlarla alışverişin keyfini sizde çıkarın.

  • Müşteri Memnuniyeti

    Müşterilerimize kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.