Rise Online World Cash ForsGame'de | Forsgame E-Pin ve Oyun Ürünleri Satış Portalı WhatsApp Destek
Sepetim
Rise Online World Cash ForsGame'de
Rise Online World Cash ForsGame'de

Rise Online World Cash ForsGame'de

Oyun

14.04.2022 06:23

Popüler MMORPG oyunu Rise Online'ın Cash kodları en ucuz fiyatlarla artık ForsGame'de. Türkiye'de popüler MMORPG oyunlar arasında yer alan ve tüm dünyada da oynanan Rise Online şimdi ForsGame'de yer alıyor. 

Rise Online kodlarınızı hemen satın alabilir, cashlerinizi oyunda kullanmaya başlayabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen Rise Online'da karakter seviyesini 65'e kadar geliştirebilirsiniz. 

Türkiye'de Rise Online World'un erken erişimde olduğunu unutmayın. Oyun sürekli güncelleniyor. Erken erişim sisteminde 1 adet tekil ve 1 adet grup zindan seçeneği sizleri bekliyor olacak.

Rise Online'da takas yapma keyfi

Oyun içi ticaret Rise Online'da büyük önem arz ediyor. 3 tip ticaret seçeneği olan oyunda takas yapabilir, pazar açabilir ya da afk pazar sisteminde eşyalarınızı satabilirsiniz. Marketplace seçeneğiyse sadece Rise Online Premium kullanıcıları tarafından gerçekleştirebilir şekilde.

Yine oyun içinde birçok pet ve binek düşürerek oyunun tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Oyunda unutmamanız gereken en önemli yeteneklerden biriyse craft sistemi. Kendi eşyalarınızı kendiniz yaparak oyunun keyfini katlayabilirsiniz.

Rise Online Türkiye erken erişim sisteminde kullanıcılara NFT'de hediye ediyor. Rise Online NFT ödüllü yarışmalara katılabilir dijital çağa ayak uydurabilirsiniz.

Sizde şimdi Rise Online Cash ve Rise Online Premium satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Hızlı Teslimat

    7 gün 24 saat alış ve satış işlemleriniz anında gerçekleştirilir.

  • Güvenli Alışveriş

    3D ve SSL güvencesiyle dilediğiniz ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

  • Uygun Fiyat

    İndirimli ve en uygun fiyatlarla alışverişin keyfini sizde çıkarın.

  • Müşteri Memnuniyeti

    Müşterilerimize kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.