Knight Online | Forsgame E-Pin ve Oyun Ürünleri Satış Portalı WhatsApp Destek
Sepetim
Knight Online
Knight Online

Knight Online

Oyun

07.06.2021 20:09

Knight OnlineMgame Corporation ve Noah System tarafından geliştirilmiş ve NTTGame tarafından yayınlanan, çok oyunculu, devasa bir çevrimiçi rol yapma (MMORPG) oyunudur. Dünyanın farklı bölgelerinde farklı şirketler tarafından ücretsiz (Free2Play) veya ücretli (Pay2Play) olarak hizmete sunulan Knight Online'ın toplamda seksenden fazla ülkede milyonlarca oyuncusu bulunmaktadır.

 

Tarihçe

Oyun, 2002 yılının haziran ayında demo beta sürümünün sunucularını açmıştır. Oyunun ilk adı Knight Empire'dır ve K2Network isimli şirket tarafından yayınlanmaya başlamıştır. Karakterlerin şu anda ulaşabileceği seviye sınırı 83 iken ilk açıldığı dönemde 60 Leveldi. Beta sürümünde sadece Ares sunucusu vardı. Tam sürüm olarak 4 sunucuyla açılmıştır. Bu sunucular AresDies, Beramus, Xigenon'dur. 2004 yılında Knight Online ismini almıştır. Fire Drake isimli güncelleme paketinin gelmesiyle birlikte Breth ve Piana haritalarının yerine Luferson Castle ve El Morad gelmiştir. 2007 yılında New Moradon olarak gelen güncelleme paketi ile birlikte Moradon'un haritası değişmiş ve çok daha büyük bir harita olarak oyunculara sunulmuştur.

2012 yılında Mgame Corporation oyunun yayıncısı olan K2Network'e usulsüzlük yapması iddiasıyla ilgili olarak dava açmıştır. Bu iddialara göre K2Network Mgame'in Knight Online'a ait kaynak dosyalarını çalması, VPN ile sunuculara bağlanan Mgame'in bağlantısını koparması, Mgame'den habersiz bazı Türk oyuncularıyla anlaşma sağlayarak oyun içi eşya karşılığında maddi gelir elde etmesi, Mgame'den izinsiz oyun için etkinlik düzenlenmesi ve daha çok maddi kazanç sağlamak adına Free2Play limitinin azaltılması gibi nedenler yer almaktaydı. Dava sonuçlandığında K2Network ve Mgame, Knight Online işletme lisansıyla ilgili karşılıklı anlaşmaya varmış ve Mgame oyunu NTTGame isimli şirkete devretmiştir.

  • Hızlı Teslimat

    7 gün 24 saat alış ve satış işlemleriniz anında gerçekleştirilir.

  • Güvenli Alışveriş

    3D ve SSL güvencesiyle dilediğiniz ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

  • Uygun Fiyat

    İndirimli ve en uygun fiyatlarla alışverişin keyfini sizde çıkarın.

  • Müşteri Memnuniyeti

    Müşterilerimize kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.